Collega's aan het woord

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Dit zeggen onze collega’s

Je gaat veel tijd doorbrengen met je collega’s. Logisch dat je van tevoren wilt weten met wie je op kantoor of de bouw werkt en samen luncht.

Trots op onze collega’s

We zijn trots op onze collega’s. Dankzij hun inzet, ideeën en collegialiteit zijn we het bedrijf dat we graag willen zijn. En gelukkig zijn ze ook trots op ons! In persoonlijke video’s en verhalen vertellen ze waarom en geven ze een inkijkje in hun werk.

Rob MigchelsAssistent Uitvoerder

In mijn vrije tijd sleutel ik aan mijn Volkswagen Golf. Ik heb onder andere de deurpanelen vervangen en de koplampen. Ook zit er een nieuwe geluidsinstallatie in zodat ik goed naar de Snollebollekes kan luisteren.

Lees meer

Vivian van den HurkProjectbegeleider

Over vijf jaar heb ik mijn eerste projecten volledig zelfstandig gedraaid. Door die ervaring heb ik een beter beeld gevormd over mijn echte wensen. Weet ik waarin ik wil doorgroeien en wat ik nog wil leren.

Lees meer

Bram van der LindenLeerling Elektromonteur

Koken is natuurlijk een hobby van me, maar dat is na mijn verhaal geen verrassing meer. Een sport die ik veel heb beoefend is waterpolo. We moesten heel Nederland door en drie keer per week trainde ik in Arnhem.

Lees meer

Zo feesten onze collega’s

Naast de jaarlijkse bouwvak- en kerstborrels, hebben we een kei gezellige personeelsvereniging die jaarlijks een aantal activiteiten voor haar leden organiseert.

Een dansfeestje, dagje weg voor het hele gezin of een sportieve bezigheid? Voor ieder wat wils!