Collega's aan het woord

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Dit zeggen onze collega’s

Je gaat veel tijd doorbrengen met je collega’s. Logisch dat je van tevoren wilt weten met wie je op kantoor of de bouw werkt en samen luncht.

Trots op onze collega’s

We zijn trots op onze collega’s. Dankzij hun inzet, ideeën en collegialiteit zijn we het bedrijf dat we graag willen zijn. En gelukkig zijn ze ook trots op ons! In persoonlijke video’s en verhalen vertellen ze waarom en geven ze een inkijkje in hun werk.

Nicole van BergenVeel praten en mensen leren kennen!

Op een gemiddelde werkdag spreek ik met heel veel verschillende mensen. Dit persoonlijke contact maakt mijn werk extra leuk. 

Lees meer

Lynn LoeffenTrainee Bouw

Een groot voordeel van het traineeship is dat je elkaar leert respecteren omdat je weet waar een ander mee bezig is. Je toont begrip voor elkaar, dat is erg waardevol.

Lees meer

Sjoerd van den BroekTrainee Techniek

Al enkele jaren ben ik trotse bezitter van een PSV-seizoenskaart. Iedere thuiswedstrijd ben ik in het stadion en ook uitwedstrijden probeer ik zo veel mogelijk live mee te maken. De mooiste wedstrijd van PSV waar ik bij was? Dat is de wedstrijd PSV-Manchester United. Deze wedstrijd won PSV met 2-1, fantastisch om daar bij te zijn met mijn vader.

Lees meer

Zo zetten we onze jubilarissen in het zonnetje

Om het jaar zetten we jubilarissen in het zonnetje, die soms al meer dan 20 jaar voor ons werken. Dat moet natuurlijk gevierd worden!