Ons DNA

Prettige werksfeer en aandacht voor elkaar

Brabants familiebedrijf

Wil je een verschil maken in de wereld van ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud en beheer? Dan zitten we op dezelfde golflengte. Je komt terecht in een Brabants familiebedrijf met een sterk wij-gevoel. Groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. Naast professionele uitdaging vind je hier dus ook een prettige werksfeer, waarin we aandacht hebben voor elkaar.

Hendriks maakt ’t voor generaties

Al honderd jaar dragen we bij aan een duurzame leefomgeving. Dat doen we vanuit zes expertises: ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, beheer en energie. Zowel samen als afzonderlijk bouwen we aan het wonen, werken, leren en zorgen van vandaag én morgen. Zo maakt Hendriks ’t voor generaties. En jij straks dus ook.

Actief in de regio

Je hoeft bij ons niet anderhalf uur lang in een busje te zitten, voordat je aan de slag kunt gaan. De projecten die we realiseren zijn allemaal in een straal van zo’n 50 km rondom Oss. Die sterke band met de regio komt ook in uiting in onze maatschappelijke betrokkenheid met deze regio. Neem maar eens een kijkje op onze MVO pagina.

MVO pagina

Worldclass Workplace: mensenwerk

We maken een verschil met ons vak, maar ook in hoe we met jou en je collega’s omgaan. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen spraakmakend goed kunnen zijn als jij lekker in je vel zit, als professional en als mens. Uiteindelijk is bouwen namelijk vooral… mensenwerk. Dus geven we daar op veel manieren aandacht aan. Met als gevolg dat we het keurmerk World-class Workplace (voorheen Beste Werkgevers) hebben ontvangen! Dat is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Je kunt dit keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van je eigen medewerkers. Jaarlijks doen we mee aan dit onderzoek en kun je je mening geven over ons als werkgever en verbeterpunten aangeven.

Samenwerken: maak kennis met VID

Tijdens ons werk hebben we altijd onze drie kerncompetenties in ons achterhoofd: Verbindend, Innovatief en Dialooggericht, kortweg VID. Dat betekent bijvoorbeeld dat we graag samenwerken, altijd naar nieuwe oplossingen zoeken en helder communiceren. Dat vragen we ook van jou: doe je dat, dan wint iedereen: opdrachtgevers, bouwpartners, bewoners en uiteindelijk jijzelf. Optimale samenwerking en handelen vanuit de VID-waarden leidt altijd tot een beter eindresultaat en meer werkplezier. Samen maken we ’t voor generaties.

Herken je je in ons DNA?

Dan zijn we uit hetzelfde hout gesneden! Kijk welke vacature bij je past en laat iets van je horen.

Samen sporten

Jij bent ons grootste kapitaal. Daarom houden we je graag fit en gezond. Want wie goed in zijn vel zit, presteert beter. En daar profiteer jij ook van! Niet alleen omdat het sporten je fit houdt, maar ook omdat samen sporten zorgt voor samen lol maken en overwinningen behalen. Zo kun je bij Hendriks onder werktijd met je collega’s, onder professionele begeleiding, sporten bij Younique Fitness in Dome-X. Jaarlijks organiseren we in het stadion van Top Oss een voetbaltoernooi, waar we strijden om ’t gouwe slofke.

Sporten onder werktijd!

Meer weten over onze projecten, klanten en de kennisthema’s waar we op focussen? Bezoek dan onze bedrijfswebsite.