Stage bij Hendriks

Een stageplek voor iedereen!

Hier krijg jij energie van!

Als stagiair ben je van belang voor onze hele organisatie. Of je nou op de middelbare school zit en een meeloopstage zoekt of middelbaar-, hoger- of wetenschappelijk onderwijs en al écht vakgerichte stages zoekt. Iedereen kan bij Hendriks terecht! 

Wij hebben stages bij ons Kenniscentrum, gericht op het ondersteunen van het bedrijf. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden bij de verschillende expertises: projectontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, energie & beheer. Kortom, heel veel mogelijkheden voor jou om stage te lopen. Weet jij al wat voor stage je graag zou willen lopen? Laat het ons weten.

Wij maken graag kennis met je! 

 

Jij krijgt als Stagiair:

 • Deskundige begeleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een échte professional in jouw vakgebied.
 • Carrièrekansen, vele stagiaires voor jou werken nu hier!
 • Geld, om in het weekend van te kunnen genieten.
  • MBO- student: €550,- bruto per maand
  • AD/HBO/WO- student: €650,- bruto per maand
 • Leuke personeelsevenementen, zoals de familiedag, voetbaltoernooi, bouwvakborrel en kerstborrel!
 • Informele sfeer, ''je'' en ''jij'' is hier heel normaal!

Dit is herkenbaar voor jou... toch?!

 • Enthousiasme, jij wil het liefst iedere dag bezig zijn met je toekomstige vak.
 • Lachen, een lolletje is altijd welkom!
 • Leren, je wil graag jezelf ontwikkelen en dingen bijleren.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling bestaat al 100 jaar en daar zijn wij trots op! Een écht Brabants familiebedrijf dat staat voor een duurzame leefomgeving. We werken vanuit zes volwaardige disciplines: ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, beheer en energie. Meestal bieden we met meerdere disciplines de toegevoegde waarde van een integrale bouwer, maar met evenveel enthousiasme zijn we met één discipline de betrokken specialist die gewend is om integraal mee te denken.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

We geloven daarbij sterk in co-creatie: met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en eindgebruikers. De behoeftes van vandaag zijn daarbij ons vertrekpunt en dat doen we met oog voor onze wereld. We nemen verantwoordelijkheid om die voor de volgende generaties leefbaar te houden.

Hendriks maakt ’t voor generaties!

Als je vragen hebt, praat ik je graag bij!

Wesley van Breda
Recruiter

Stage bij Hendriks, vul dit formulier in!