Onze traineeships

Wil jij als trainee aan de slag en een leaseauto rijden net als Thom? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Filter onze traineeships op:

Of zoek direct

Wat past het beste bij jou? Waar liggen je talenten? En welke ambities heb je? Je ontdekt het tijdens je traineeship. 

Afhankelijk van je vooropleiding en ambities ga je met een concreet individueel loopbaanplan aan de slag. In zo’n anderhalf jaar doorloop je verschillende afdelingen van ons bedrijf, volg je aanvullende opleidingen en werk je aan je persoonlijke doelen. Bovendien krijg je alle begeleiding die nodig is om aan het einde van het traject te weten welke kant je op wil.

 

Bouw en techniek bieden je de meest fantastische kansen. Zéker als je kiest voor een veelzijdig bedrijf dat zijn blik altijd op de toekomst richt.

Tijdens je traineeperiode doe je een zo breed mogelijke ervaring op binnen de verschillende afdelingen en disciplines. Denk voor kantoor aan werkvoorbereiding, planvoorbereiding, calculatie, modelling & engineering, kopersbegeleiding en projectontwikkeling en buiten aan uitvoering en werkorganisatie. Een inspirerende leeromgeving met voldoende uitdaging om je grenzen te verleggen.

De goede begeleiding (zowel op vakontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling) en de regelmatige evaluatiegesprekken geven je de garantie dat je aan het einde de juiste keuze kunt maken.

Lees de ervaringen van Lynn

"Een groot voordeel van het traineeship is dat je elkaar leert respecteren omdat je weet waar een ander mee bezig is. Je toont begrip voor elkaar, dat is erg waardevol."

Lynn Loeffen

Lees de ervaringen van Sjoerd

"In anderhalf jaar tijd doorloop je veel verschillende afdelingen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de bijbehorende werkzaamheden. Maar dat niet alleen, je weet dan ook op welk gebied je kwaliteiten het best tot hun recht komen."

Sjoerd van den Broek

Dit is wat een traineeship betekent bij Hendriks