Op de koffie bij..

In de rubriek 'Op de koffie bij...' interviewen we collega’s van Hendriks Bouw en Ontwikkeling over hun drijfveren, werkzaamheden en dromen.

Rob Migchels, Assistent Uitvoerder

De eerste vraag is altijd hetzelfde! Hoe drink jij je koffie?

Ik drink geen koffie, maar thee. Op dit moment in de smaak bosvruchten omdat dat de enige smaak is in deze bouwkeet.

Waar zijn wij nu?

We zijn in Vorstenbosch. We bouwen hier 41 woningen voor Van Wanrooij. Sinds drie weken ben ik hier aan het werk. Hiervoor werkte ik op een project in Mill. In opdracht van Mooiland bouwen we daar 39 huurwoningen. De eerste woningen zijn daar nu opgeleverd. In Vorstenbosch zit meer variatie in de woningen. Dit komt doordat het grotendeels koopwoningen zijn. Iedere woning is anders door de gekozen kopersopties.

Hoe is je carrière tot nu toe gegaan?

Mijn eindstage voor MBO Bouwkunde - niveau 4 heb ik bij Hendriks gelopen. Dat was ook op het project in Mill. Ik ben daar gestart met het leggen van de begane grondvloeren. Tevreden keken zowel Hendriks als ik terug op de stageperiode. Zodoende ben ik na de bouwvakantie in dienst gekomen als assistent uitvoerder.

Hoe zie je jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar hoop ik zelfstandig projecten te draaien als uitvoerder. Het regelen en organiseren wat bij je takenpakket als uitvoerder hoort, spreekt me erg aan. Door met elkaar te overleggen, kom je samen verder. Je werkt niet voor niets in een team. Je moet er samen voor zorgen dat een bouw goed gaat en de oplevering naar tevredenheid verloopt. Maar eerst draai ik nog een aantal jaar mee om ervaring op te doen voordat ik de stap naar zelfstandig uitvoerder maak.

Als je één dag zou mogen ruilen met iemand binnen ons bedrijf, met wie zou dit dan zijn?

Dan ruil ik graag met een timmerman. Dat werk heb ik eerder gedaan, ik vind het fijn met mijn handen te werken

Wat doe je als eerste als je thuiskomt van je werk?

Als eerste douchen en daarna eten. Ik woon nog bij mijn ouders, dus dat is wel relaxed. Vaak ga ik in de avonden nog naar vrienden om gezellig samen te zitten.

Vertel eens iets verrassend over jezelf!

In mijn vrije tijd sleutel ik aan mijn Volkswagen Golf. Ik heb onder andere de deurpanelen vervangen en de koplampen. Ook zit er een nieuwe geluidsinstallatie in zodat ik goed naar de Snollebollekes kan luisteren. Heerlijk foute feestmuziek. Die Golf rijd ik nu tijdelijk niet meer omdat ik een auto van de zaak heb gekregen. Maar ook in die auto klinkt Snollebollekes prima.