Zwart, zo donker mogelijk graag.
Nadat ik 14 jaar werkzaam ben geweest in de horeca, zit ik nu in het tweede jaar van mijn niveau 3 opleiding tot eerste monteur woning en utiliteit. Dat betekent dat ik naast mijn werk ook nog een aantal uren per week een studie volg. Als alles volgens planning gaat en goed blijft verlopen, hoop ik voor de zomervakantie van 2023 klaar te zijn met deze opleiding. Het is best pittig om alles met elkaar te combineren. Je ontvangt veel informatie in korte tijd. Op school leer je de theorie die je in de dagelijkse gang van zaken buiten kunt toepassen op de bouwplaats.
Vroeger was ik geïnteresseerd in drie vakgebieden: logistiek, techniek en koken. Na school ben ik in de horeca gekomen. Eerst als kok, toen als sous-chef en ook nog een tijdje als chef. Toen ik vader werd, besefte ik me dat er meer was dan 60 uur per week in de horeca werken. Corona heeft mijn keuze om te switchen nog wat versneld. Ik weet dat ik graag met mijn handen werk dus een toekomst in de techniek was een logische keuze voor me.
Het lijkt me erg interessant een dag op kantoor te werken. Gewoon om eens te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Hoe kunnen we samen processen verbeteren en dingen oplossen? Het lijkt me zinvol meer inzicht te krijgen in keuzes die worden gemaakt.
Omdat mijn vriendin en zoontje later thuis zijn dan ik, besteed ik eerst tijd aan mijn studie. Daarna ga ik koken zodat we samen aan tafel kunnen eten.
Koken is natuurlijk een hobby van me, maar dat is na mijn verhaal geen verrassing meer. Een sport die ik veel heb beoefend is waterpolo. We moesten heel Nederland door en drie keer per week trainde ik in Arnhem. Als het dadelijk wat rustiger is met werk en studie, hoop ik de sport weer te kunnen oppakken.