Trainee bij Hendriks

Wij helpen jou met je toekomst!

Hier krijg jij energie van!

Jij bent een enthousiaste en gedreven trainee die klaar staat om jouw carrière een vliegende start te geven! Ons traineeshipprogramma biedt kansen voor MBO-, AD-, HBO- en WO-afgestudeerden om zich te ontwikkelen, te groeien en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Als trainee bij Hendriks krijg je de mogelijkheid om je professionele vaardigheden te ontwikkelen, te leren van experts in het veld en te werken aan boeiende projecten binnen jouw vakgebied.

Een Traineeship bij Hendriks bestaat altijd uit verschillende vakgebieden voor een duur van minimaal twee jaar. De vakgebieden kunnen zijn: Ontwikkeling, Bouwbedrijf, Techniek, Onderhoud, Energie en Duurzaam Beheer. Na die twee jaar wordt er bekeken hoe ver jij je als professional hebt ontwikkelt en waar er mogelijkheden liggen voor jou! 

Wij maken graag kennis met je!

Jij krijgt als Trainee:

  • Het salaris is afhankelijk van je vooropleiding en ervaring. Dit loopt vanaf €2100,- tot €2800,- bruto per periode. Let op: Dit is omgerekend een bedrag van €2275,- en €3033,- bruto per maand.
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding.
  • De mogelijkheid om één uur per week te sporten met collega's. Dit mag onder werktijd en je krijgt begeleiding van een personal trainer.
  • De mogelijkheid om jouw kind in te schrijven bij het Hendriks Studiefonds.
  • Vakantiedagen en RVD- dagen conform bijbehorende CAO.
  • Tantièmeregeling die wordt toegepast, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
  • Leuke personeelsevenementen zoals de familiedag, bouwvakborrel en kerstborrel!

Dit is herkenbaar voor jou... toch?!

  • Je hebt een MBO-, AD-, HBO- of WO- opleidingsniveau afgerond in een relevante studierichting die aansluit bij een van onze werkmaatschappijen. 
  • Je staat open om te leren van verschillende werkgebieden, dus ook de dingen die je misschien iets minder leuk vindt om te doen!
  • Je bent enthousiast over het vakgebied en kan dit ook écht overbrengen naar je toekomstige collega's.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling bestaat al 100 jaar en daar zijn wij trots op! Een écht Brabants familiebedrijf dat staat voor een duurzame leefomgeving. We werken vanuit zes volwaardige disciplines: ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, beheer en energie. Meestal bieden we met meerdere disciplines de toegevoegde waarde van een integrale bouwer, maar met evenveel enthousiasme zijn we met één discipline de betrokken specialist die gewend is om integraal mee te denken.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

We geloven daarbij sterk in co-creatie: met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en eindgebruikers. De behoeftes van vandaag zijn daarbij ons vertrekpunt en dat doen we met oog voor onze wereld. We nemen verantwoordelijkheid om die voor de volgende generaties leefbaar te houden.

Hendriks maakt ’t voor generaties!

Als je vragen hebt, praat ik je graag bij!

Sanne Vulders
HR Medewerker

Solliciteer nu!