Leerling bij Hendriks

Eindelijk écht aan het werk!

Hier krijg jij energie van!

Jij bent écht iemand die graag bezig is met zijn handen en niet stil wil zitten. Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk enthousiaste leerlingen die een BBL- opleiding volgen of gaan volgen in de richting van Monteur Elektrotechniek, Monteur Werktuigbouwkunde of Timmerlieden. 

Hendriks is werkzaam in de regio. Dit betekent dat je nooit hele dagen in de bus hoeft te zitten met collega's! Hoe fijn is dat? Daarnaast bieden wij mogelijkheden om werkzaam te zijn in de sectoren: wonen, werk, leren en zorg. Heel veel mogelijkheden voor jou dus. Weet jij al waar je wil werken?

Wij maken graag kennis met je!

Jij krijgt als Leerling:

  • Deskundige begeleiding, om ervoor te zorgen dat jij in goede handen bent en niet bang bent om dingen te leren van ons.
  • Carrièrekansen, vele leerlingen voor jou werken nu hier!
  • Geld, om in het weekend van te kunnen genieten.
  • Leuke personeelsevenementen, zoals de familiedag, voetbaltoernooi, bouwvakborrel en kerstborrel!
  • Informele sfeer, iedereen wordt op gelijke voet behandeld. 

Dit is herkenbaar voor jou... toch?!

  • Je bent ingeschreven bij een relevante BBL-opleiding.
  • Een sterke motivatie om te leren en te groeien in jouw vakgebied.
  • Bereidheid om te reizen indien nodig.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling bestaat al 100 jaar en daar zijn wij trots op! Een écht Brabants familiebedrijf dat staat voor een duurzame leefomgeving. We werken vanuit zes volwaardige disciplines: ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, beheer en energie. Meestal bieden we met meerdere disciplines de toegevoegde waarde van een integrale bouwer, maar met evenveel enthousiasme zijn we met één discipline de betrokken specialist die gewend is om integraal mee te denken.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

We geloven daarbij sterk in co-creatie: met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en eindgebruikers. De behoeftes van vandaag zijn daarbij ons vertrekpunt en dat doen we met oog voor onze wereld. We nemen verantwoordelijkheid om die voor de volgende generaties leefbaar te houden.

Hendriks maakt ’t voor generaties!

Als je vragen hebt, praat ik je graag bij!

Sanne Vulders
HR- medewerker

Leerling bij Hendriks, vul hier het formulier in!