Duaal bij Hendriks

Student bij Hendriks, dat is gaaf!

Hier krijg jij energie van!

Ben jij een gedreven duaal student, die de perfecte balans wil vinden tussen studeren en praktijkervaring opdoen? Als duaal student bij Hendriks krijg je de kans om te werken aan echte projecten en je kennis direct toe te passen in de professionele wereld. We bieden duale studieplekken op verschillende niveaus, waaronder MBO, Associate Degree (AD), en HBO.

Je werkt minimaal 3 dagen per week bij ons, waarbij je de kans krijgt om te werken aan echte projecten en opdrachten binnen jouw vakgebied. Dit stelt je in staat om de theoretische kennis die je opdoet tijdens je studie direct toe te passen in de praktijk. Daarnaast werk je samen met professionals. Je werkt samen met ervaren collega's en experts in jouw vakgebied. Ze zullen je begeleiden en je voorzien van waardevolle feedback om jouw professionele groei te bevorderen.

Wij maken graag kennis met je! 

 

Jij krijgt als duaal student:

  • Het salaris is afhankelijk van je vooropleiding en ervaring. Dit loopt vanaf €1700,- tot €2300,- bruto per periode. Let op: Dit is omgerekend een bedrag van €1842,- en €2491,- bruto per maand.
  • De mogelijkheid om één uur per week te sporten met collega's. Dit mag onder werktijd en je krijgt begeleiding van een personal trainer.
  • Vakantiedagen en RVD- dagen conform bijbehorende CAO.
  • Tantièmeregeling die wordt toegepast, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
  • Leuke personeelsevenementen zoals de familiedag, bouwvakborrel en kerstborrel!

Dit is herkenbaar voor jou... toch?!

  • Je volgt een studie op MBO-, AD- of HBO- niveau met een relevante studierichting die aansluit op onze werkzaamheden. 
  • Enthousiasme, jij wil het liefst iedere dag bezig zijn met je toekomstige vak.
  • Leren, je wil graag jezelf ontwikkelen en dingen bijleren.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling bestaat al 100 jaar en daar zijn wij trots op! Een écht Brabants familiebedrijf dat staat voor een duurzame leefomgeving. We werken vanuit zes volwaardige disciplines: ontwikkeling, bouw, techniek, onderhoud, beheer en energie. Meestal bieden we met meerdere disciplines de toegevoegde waarde van een integrale bouwer, maar met evenveel enthousiasme zijn we met één discipline de betrokken specialist die gewend is om integraal mee te denken.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

We geloven daarbij sterk in co-creatie: met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en eindgebruikers. De behoeftes van vandaag zijn daarbij ons vertrekpunt en dat doen we met oog voor onze wereld. We nemen verantwoordelijkheid om die voor de volgende generaties leefbaar te houden.

Hendriks maakt ’t voor generaties!

Als je vragen hebt, praat ik je graag bij!

Sanne Vulders
HR- medewerker

Duaal bij Hendriks, vul dit formulier in!