Maak jij 't bij Hendriks?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk bij onze vacatures en vind je droombaan!

Hendriks bedenkt, bouwt, beheert

Hendriks maakt 't voor generaties

Nieuwsgierig naar wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan? In een paar minuten ontdek je je nieuwe werkomgeving.

Bekijk de bedrijfsfilm

Trainees bij Hendriks

Op zoek naar een traineeship? Dan zit je hier goed. Tijdens je traineeship verdiep je je in verschillende disciplines binnen je vakgebied én trek je op met andere trainees. Zo groei je als professional én als persoon.

Je maakt 't bij Hendriks

Je wordt onderdeel van een Brabants familiebedrijf dat goed zorgt voor zijn mensen. Dat zie je terug in je salaris, maar er is meer. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op:

  • Bedrijfssporten onder professionele begeleiding
  • Een (elektrische) auto van de zaak (als je functie daarom vraagt)
  • Een actieve personeelsvereniging (gezellige borrels, activiteiten en evenementen)
  • Een studiefonds voor studerende kinderen
  • Een jaarlijks bedrijfsvoetbaltoernooi (strijd om de Gouden Slof)

Bovendien zijn we al twee jaar op rij uitgeroepen tot Beste Werkgever. En dit jaar willen we de Meest Aantrekkelijke Werkgever van Nederland zijn. Zo’n prijs win je natuurlijk alleen als iedereen het naar zijn zin heeft, zich kan ontwikkelen en zijn ambities waarmaakt.

Waarom moet je juist bij ons komen werken?

Wij -gevoel

We houden van werken, maar nog meer van mensen. Je kunt dus rekenen op een gezonde werk-privébalans en oprechte aandacht voor jou en je collega’s. We presteren samen, vieren successen samen en genieten op zijn tijd samen van een feestje.

Betekenisvol

We werken slim, sociaal en duurzaam. Wij nemen onze verantwoordelijkheid: als bouwprofessional, als werkgever en als maatschappelijk betrokken bedrijf voor de regio. Zo dragen we bij aan het wonen, werken, leren en zorgen van vandaag én morgen.

Vitaal

Als je lekker in je vel zit, presteer je beter. Daar werken we graag aan mee. Je kunt bijvoorbeeld onder werktijd sporten met je collega’s (onder professionele begeleiding). En wil je investeren in jezelf? Volg dan een vaktraining, leiderschapsprogramma of andere opleiding. Zo houden we elkaar scherp en vitaal.

Stuur ons je CV

Kan je jouw droombaan niet vinden tussen onze vacatures? Stuur ons jouw CV, dan kijken we of we een mooie plek voor je kunnen vinden in ons bedrijf.

Zien we je snel?