Collega's aan het woord

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Dit zeggen onze collega’s

Je gaat veel tijd doorbrengen met je collega’s. Logisch dat je van tevoren wilt weten met wie je op kantoor zit en samen luncht.

Trots op onze collega’s

We zijn trots op onze collega’s. Dankzij hun inzet, ideeën en collegialiteit zijn we het bedrijf dat we graag willen zijn. En gelukkig zijn ze ook trots op ons! In persoonlijke video’s en verhalen vertellen ze waarom, en geven ze een inkijkje in hun werk.

Foto Wim Roefs 0167

Bram van der LindenLeerling Elektromonteur

Koken is natuurlijk een hobby van me, maar dat is na mijn verhaal geen verrassing meer. Een sport die ik veel heb beoefend is waterpolo. We moesten heel Nederland door en drie keer per week trainde ik in Arnhem.

Lees meer
Niecky Nederkoorn - Elektro Monteur

Niecky Nederkoorn1e monteur elektrotechniek

Een keer per week biljart ik met een groep vrienden in het café. Het klinkt misschien als een ouwe lullen sport maar we hebben er samen een leuke hobby aan.

Lees meer
Foto Wim Roefs 0127

ChrisMontageleider W- Installaties

Ik ben actief lid en tevens penningmeester bij carnavalsvereniging ’t Ken Net. Je snapt wel dat het nu drukke tijden voor ons zijn. Na de zomervakantie starten we met het bouwen van onze praalwagen om tijdens de carnavalsoptocht in Oss te pronken.

Lees meer

Zo zetten we onze jubilarissen in het zonnetje

Om het jaar zetten we jubilarissen in het zonnetje, die soms al meer dan 20 jaar voor ons werken. Dat moet natuurlijk gevierd worden!